Mørkevandring // Fortællinger fra mørket

LYDVANDRING

Mørkevandring 

Kom på mørkevandring med MYRKRs lydcollager i ørerne og oplev hvordan steder, som du tror, du kender godt, forandrer sig i mørket. Hvordan påvirker mørket dig, når du bliver guidet af mørke-aktivister og lys-entusiaster?

Få nye perspektiver på mørket fra en arkitekt, en forstkandidat, en jordemoder, en forkæmper mod lysforurening, en shaman og en blind musik. Lydcollagerne fylder dine hovedtelefoner, mens MYRKR viser vejen rundt på kendte (og måske ukendte) steder i mørket. Ordene smelter sammen med det improviserede musikstykke BLIND af vokalensemblet IKI.

Trævandring 

Få nye perspektiver på træerne og skoven, som du kender så godt, men som gemmer på så mange hemmeligheder. Træerne har ofte stået på deres rødder meget længere, end et enkelt mennesker har levet. Vi går på opdagelse i den naturlige skov, hvor træfolket bor og vi bliver klogere på træet som et materiale og produkt i den dyrkede skov.

Du får perspektiver på træerne og skoven fra en biolog, en troldkyndig, en forstkandidat, en pibemager, en digter, en skovhistoriker og en savværksarbejder. Ordene smelter sammen med musik og poesi om træer.