OMTALE

Presse

Weekendavisen 17. november 2017: Gå blidt ind i natten
Lydkunst – kunsten.nu podcast den 8. november 2017: Kærlig hilsen fra mørket
DR P1 Podcaster 27. maj 2017: Ind i mørket
DR P1 Eftermiddag 17. februar 2017: Lysforurening og naturligt nattemørke
Dagbladet Information 15. februar 2017: Inden vi afskaffer mørket, kunne det være fedt at finde ud af, om der er noget vi går glip af” PDF: Notits forside Information og artikel og interview
Politiken 6. oktober 2016 Guide Kulturnatten København
Radio24syv Morgen 11. december 2015 “Sluk lyset og nyd mørket”.
DR P1 Eftermiddag 9. december 2015: Den glemte tradition ”mørkning”. Lyt til hele P1’s tema om mørkning herSpring direkte til interviewet med Alaya Riefensthal fra MYRKR her.

Det siger andre om MYRKR

Anders Skovgård, Teater MOMENTUM – oplevede lydvandring i Odense, juni 2016:
“MYRKRs lydvandring var ikke blot en anderledes vandring gennem Odense, men en lille rejse ud i mørkets univers – gennem nattens nuancer med lyden som guidende hånd. En auditiv fortrolighed, der fortalte om mørkets lyde og væsen, kun punktvis afbrudt af syngende stemmer, der bandt det hele sammen. Jeg var kort sagt imponeret.”

Sara Petersen, kommunikationsmedarbejder BIBLIOTEKET på Rentemestervej Kbh NV – oplevede lydvandring til Kulturnat i København Nordvest, oktober 2016:
“En sanselig oplevelse, hvor man får aktiveret sine sanser og sig selv og måske kommer ud af sin comfort zone. Jeg var selv med på en lydvandring, og forinden var jeg spændt på, om jeg ville synes, at det var lidt uhyggeligt, for jeg er ikke meget for mørke generelt. Men jeg følte mig tryg og godt guidet under hele turen. Det var spændende at opleve, hvordan vi gik som en samlet gruppe og var fælles om noget. Det var interessant at være sammen om noget uden at tale om det. Jeg er lidt mindre bange for mørket efter lydvandringen, og jeg er begyndt at tænke over mørke på en anden og mere positiv måde.”