OMTALE

Pressekontakt Sara Troense sara@myrkr.dk // tlf. 2639 3423

MYRKR i pressen:

 <> DR P1 Podcaster den 27. maj 2017: Ind i mørket

<> DR P1 Eftermiddag den 17. februar 2017: Lysforurening og naturligt nattemørke

<> Dagbladet Information den 15. februar 2017:
“Inden vi afskaffer mørket, kunne det være fedt at finde ud af, om der er noget vi går glip af” af Elisabeth Skou Pedersen
PDF: Notits forside Information og artikel og interview fra Information 15. februar 2017.

<> Politikenden 6. oktober 2016 Guide Kulturnatten København

<> Radio24syv Morgen den 11. december 2015 “Sluk lyset og nyd mørket”.

<> DR P1 Eftermiddag 9. december 2015: Den glemte tradition ”mørkning”.
Lyt til hele P1’s tema om mørkning her.
Spring direkte til interviewet med Alaya Riefensthal fra MYRKR her.

Det siger andre om MYRKR:

Anders Skovgård, Teater MOMENTUM – oplevede lydvandring i Odense, juni 2016:
“MYRKRs lydvandring var ikke blot en anderledes vandring gennem Odense, men en lille rejse ud i mørkets univers – gennem nattens nuancer med lyden som guidende hånd. En auditiv fortrolighed, der fortalte om mørkets lyde og væsen, kun punktvis afbrudt af syngende stemmer, der bandt det hele sammen. Jeg var kort sagt imponeret.”

Sara Petersen, Kommunikationsmedarbejder BIBLIOTEKET – oplevede lydvandring til Kulturnat i København Nordvest, oktober 2016:
“En sanselig oplevelse, hvor man får aktiveret sine sanser og sig selv og måske kommer ud af sin comfort zone. Jeg var selv med på en lydvandring, og forinden var jeg spændt på, om jeg ville synes, at det var lidt uhyggeligt, for jeg er ikke meget for mørke generelt. Men jeg følte mig tryg og godt guidet under hele turen. Det var spændende at opleve, hvordan vi gik som en samlet gruppe og var fælles om noget. Det var interessant at være sammen om noget uden at tale om det. Jeg er lidt mindre bange for mørket efter lydvandringen, og jeg er begyndt at tænke over mørke på en anden og mere positiv måde.”