Trævandring

Kom på vandring med med MYRKRs lydcollager og få nye perspektiver på træerne og skoven, som du kender så godt, men som gemmer på så mange hemmeligheder. Træerne har ofte stået på deres rødder meget længere, end et enkelt mennesker har levet. Men kan træer huske? Og hvad gør træ til et helt særligt materiale, som vi bruger i alt fra skibe til piber?

I MYRKRs lydvandring om træer og skove undersøger vi både træerne, der stadig står på deres rødder, træernes og skovens historier og træet som materiale. Vi går på opdagelse i den naturlige skov, hvor træfolket bor og vi bliver klogere på træet som et materiale og produkt i den dyrkede skov. Du får perspektiver på træerne og skoven fra en biolog, en troldkyndig, en forstkandidat, en pibemager, en digter, en skovhistoriker og en savværksarbejder. Ordene smelter sammen med musik skabt af Lukkif.

MYRKR har tidligere inviteret på trævandringer under Træværk, som vi skabte sammen med kunstner Charlotte Grum til Kulturregion Fyns festival Mod.Strøm i 2017.

Ønsker du at booke en trævandring? Så kontakt Alaya Riefensthal på alaya@myrkr.dk eller 81614669

Foto: Bjørne Hernes